הרצאות מצגות

הנסיון הפיני בהורדת רמות מלח ושיפור האיכות הבריאותית של מוצרי המזון - מתוך כנס תזונה מונעת איחוד כוחות

11/06/2009

אנו שמחים להביא לפניכם הרצאה מעניינת במיוחד בה מתארת ד"ר Professor Pirjo Pietinen את הנסיון הפיני ארוך השנים בשיפור האיכות הבריאותית של מוצרי המזון התעשייתיים עם דגש על הורדת ריכוזי מלח במזון. הרצאה חשובה ומשכילה במיוחד המוכיחה כי כאשר יש מטרות ברורות, שיתוף פעולה של גורמים מקצועיים שונים - אפשר להגיע להישגים משמעותיים.....

Salt and fat reduction in food – a case study from Finland

 
 
 
 

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

© e-Med 2024 | כל הזכויות שמורות
שתף מקרה קליני