המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים
אנחנו מזמינים אותכם/ן לצפות בוובינר פרופסור פייר זינגר, מנהל מחלקת טיפול נמרץ מרכז רפואי רבין, דן בהמלצות התזונתיות ובאתגרים השונים בטיפול התזונתי בחולי הקורונה:
- חשיבות ההזנה המוקדמת לחולים מונשמים
- חשיבות הזנה עם כמיות חלבון ואנרגיה ראויות
- חשיבות הוספת מיקרונוטריאנטים
- חשיבות אומגה 3 בחולים ומטופלים מונשמים
הוובינר בחסות חברת נסטלה, יצרנית סדרת פפטמן (פפטמן ג'וניור, פפטמן פרביו ופפטמן AF)
PEPTAMEN AF
- מזון נוזלי סימיאלמנטלי איזואוסמוטי מלא. מרוכז בקלוריות ובחלבון 100% WHEY מפורק לפפטידים כולו, מכיל ריכוז גבוה של MCT ושמן דגים.
- מיועד לחולים קריטיים במצבי ספסיס, טראומה, כוויות, הנשמה, ARDS
- להזנה בשתייה או בצינורית.
- מוגש בשני גדלים -
250 מ"ל בקרטונית 500 מ"ל - מותאם למערכת סמרטפלקס
- מגיל 13, נטול גלוטן, דל לקטוז, כשר
לפרטים נוספים פנו אל הדיאטנית שלנו שבאיזורכם או לשירות הלקוחות – 1-801-22033
|